Nike EPIC REACT FLYKNIT W

Încălțăminte de alergare damă (2282000492)

Descriere

Nike EPIC REACT FLYKNIT W

Pantofi sport de alergare pentru femei Nike EPIC REACT FLYKNIT W care oferă confort și pași naturali. Fața aproape fără cusături învăluie bine piciorul și oferă confortul necesar la fiecare pas. Amortizarea din spumă Nike React reacționează sensibil, este ușoară, durabilă și moale. Talpa revoluționară permite piciorului să fie complet receptiv și confortabil. Depinde de tine cum vei alerga.

  • fața Flyknit dintr-o singură bucată de material oferă o adaptare perfectă pe picior și de asemenea, o învăluire fermă, pielea sintetică întoarsă de pe suprafața călcâiului previne alunecarea și apariția bășicilor
  • amortizarea Nike React asigură o revenire perfectă, cu cât impactul este mai puternic, cu atât vei avea parte de mai multă energie. În comparație cu amortizarea modelului Nike Lunarlon, pantofii React cu 13% mai multă energie.
  • călcâiul este rotunjit pentru a se desprinde ușor de suprafață, stabilizând în același timp piciorul împotriva mișcării de la o parte la alta
  • limba formează cu pantoful un întreg ușor și confortabil, îndepărtând astfel presiunea pe picior
  • pantofii au fost testați de alergătorul profesionist și medaliatul olimpic Galen Rupp, care a participat la Sportisimo 1 / 2Maraton
  • branțul moale și flexibil React asigură confortul excelent la fiecare pas
  • talpa rezistentă oferă tracțiunea necesară, conform cercetărilor, secțiunile de cauciuc din fața și din spatele tălpii sprijină tracțiunea și durabilitatea

Specificaţii

Cod producător AQ0070-001
Față material sintetic, material tip plasă, Flyknit
Talpă intermediară Nike React
Talpă cauciuc
Drop 10 mm
Teren asfalt
Utilizare volum
Nivel de amortizare înalt
Pronație neutrală
Bolta piciorului normală
Rezistență la apă nu
Tehnologie Flyknit

Tehnologii utilizate

Flyknit

Pantofii se adaptează la perfecție piciorului utilizatorului – este posibil? Designerii Nike au demonstrant că da. După patru ani de cercetare mondială au conceput primul model de pantofi Flyknit, ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de ce lungime ai la picior în centimetri. La marca Nike, CM înseamnă lungimea recomandată a piciorului exprimată în centimetrii. Încălțămintea de alergare se recomandă să fie cu 0,5 – 1 centimetru mai mare decât lungimea piciorului (în timpul alergării piciorul se dilată și este bine să fie puțină rezervă). Dacă de exemplu ai la picior 25,9 cm, mărimea recomandată este 42 2/3 EU, unde deja este luată în calcul și rezerva. În general încălțămintea Nike pentru alergare este adecvată pentru alergători cu picior mai lat în vârf și căpută cu înălțime medie.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculeză în plus aproximativ 0,5 cm pentru a obține lungimea adecvată.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întodeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

69,99 Lei 99,99 Lei (30%)

NikeTOP SS RUN

114,99 Lei 139,99 Lei (17%)

NikeDRY SHORT CREW 2

179,99 Lei 229,99 Lei (21%)

NikeFLX ESSNTL PANT W

Produse alternative

484,99 Lei 714,99 Lei (32%)

MizunoWAVE RIDER 21 W

409,99 Lei 624,99 Lei (34%)

NikeFREE RN FLYKNIT 2017 W

519,99 Lei 714,99 Lei (27%)

NikeEPIC REACT FLYKNIT W

714,99 Lei 874,99 Lei (18%)

AsicsGEL-NIMBUS 20 W

484,99 Lei 729,99 Lei (33%)

AsicsGEL-DS TRAINER 21 NC

199,99 Lei 284,99 Lei (29%)

NikeDOWNSHIFTER 8