Nike DRY ACADEMY SUIT K2

Trening băieți (1184013084)

Descriere

Nike DRY ACADEMY SUIT K2

Trening de băieți Nike DRY ACADEMY SIUT K2, perfect pentru folosire la antrenamente, atât la cele obișnuite cât și la cele de dinaintea meciului. Datorită tehnologiei Dri-FIT corpul tău va fi permanent uscat. Fermoarele din partea de jos simplifică dezbrăcarea, inclusiv cu ghete încălțate. În buzunarele prevăzute cu fermoar poți stoca toate lucrurile necesare.

  • materialul dotat cu tehnologia Dri-FIT evacuează rapid transpirația de la corp și este confortabil
  • model original cu buzunare laterale cu fermoar pentru stocarea diferitelor lucruri necesare
  • fermoare în partea de jos care simplifică îmbrăcarea pantalonilor peste ghete
  • fermoar pe toată lungimea

Specificaţii

Cod producător AO0794-013
Material 100% poliester
Buzunare la exterior 4 (2x laterale, 2x laterale cu fermoar la pantaloni)
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative