Nike CR7 SUPERFLYX 6 TF

Ghete turf bărbați (2137008137)

Descriere

Nike CR7 SUPERFLYX 6 TF

Ghete turf pentru bărbați Nike CR7 SUPERFLYX 6 TF, concepute pentru viteză maximă și control asupra mingii. Datorită tălpii de calitate vei beneficia de sprijinul necesar în timpul schimbărilor de direcție.

  • față de calitate
  • talpă de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 2137008137
Cod producător AJ3570-600
Față material sintetic
Talpă TF - tracțiune adaptată mișcării viguroase pe suprafețe dure și artificiale
Tehnologie TF - turf, Dynamic Fit
Colecţii Nike CR7

Tehnologii utilizate

TF - turf

Turf sunt adecvate pentru gazon artificial. Utilizarea pe acest tip de suprafață nu are nevoie de caneluri adânci la crampoane, caracteristici asemănătoare ca și atunci când joci pe ...

Dynamic Fit

Dynamic Fit elimină spațiul dintre picior și pantof pentru comoditate de neegalat, indiferent de dimensiunea sau forma picioarelor.

Colecţii

Nike CR7

Cristiano Ronaldo este în prezent unul dintre cei mai scumpi și cei mai buni jucători ai planetei. Acest lucru este confirmat mai multe titluri pentru cel mai bun fotbalist al anului. Este un jucător de mare succes, foarte rapid, care centrează multe goluri. Dacă și tu dorești să pășești pe urmele unuia dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, nu poți rata această colecție!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

119,99 Lei(24%) 90,99 Lei

NikeCR7 STRIKE

41,99 Lei(19%) de la 33,99 Lei

NikeCLASSIC II CUSH OTC -TEAM

Produse alternative

489,99 Lei(18%) 399,99 Lei

adidasKAISER 5 TEAM

314,99 Lei(39%) 189,99 Lei

NikePHANTOM VISION CLUB DYNAMIC FIT TF

389,99 Lei(25%) 289,99 Lei

adidasX TANGO 18.3 TF

244,99 Lei(34%) 159,99 Lei

NikeTIEMPOX LEGENDX 7 CLUB TF