Nike AIR VERSITILE

Încălțăminte de baschet bărbați (2145006538)

Descriere

Nike AIR VERSITILE

Pantofi sport de baschet Nike AIR VERSITILE cu țesătură integrată, care în timpul schimbărilor rapide de direcție asigură stabilitatea piciorului. Tehnologia Air-Sole din călcâi amortizează șocurile. Talpa rezistentă oferă o tracțiune excelentă pe diferite suprafețe. Materialul este conectat cu șireturile asigurând astfel greutatea redusă și în același timp și rezistența. Tehnologia vizibilă Air-Sole din călcâi oferă o amortizare excelentă. Talpa rezistentă este adecvată pentru diferite suprafețe. Fața din material tip plasă asigură respirabilitatea și greutatea redusă. Canelura capitonată din zona călcâiului lui Ahile, asigură un confort sporit și previne alunecarea piciorului în pantof. Șoseta interioară 1/2 din material tip plasă respirabil, tip sandwich, este conectată cu limba, oferind astfel o adaptate confortabilă piciorului. Talpa intermediară din material Phylon asigură stabilitatea și confortul și greutatea redusă. Talpa intermediară învăluie bine călcâiul pentru a menține piciorul stabil și ferm în pantof.
  • tehnologie Air-Sole din călcâi, care amortizează șocurile
  • încălțăminte cu talpă rezistentă

Specificaţii

Cod producător 852431-401
Față material tip plasă
Talpa intermediară Phylon
Talpă cauciuc
Tehnologie Phylon

Tehnologii utilizate

Phylon

La fabricație este folosit materialul EVA, care este comprimat și topit la temperatură ridicată. Ulterior este răcit și profilat în matrițe speciale. Prin această tehnologie rezultă un material foarte ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
  • 0:34 14. 2. 2018

    Liviu Mantarau

    Pret necomform cu publicitatea.........

    Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

34,99 Lei 54,99 Lei (36%)

KensisCONQUER7

84,99 Lei 119,99 Lei (29%)

ReebokWORKOUT READY SUPREMIUM TEE

de la 69,99 Lei 99,99 Lei (30%)

ReebokWORKOUT READY KNIT SHORT

Produse alternative

de la 339,99 Lei 404,99 Lei (16%)

NikeAIR MAX INFURIATE 2 MID

269,99 Lei 399,99 Lei (32%)

Under ArmourLOCKDOWN 3

269,99 Lei 389,99 Lei (30%)

adidasSTREETFIRE

364,99 Lei 419,99 Lei (13%)

NikeKYRIE FLYTRAP

289,99 Lei 349,99 Lei (17%)

NikeAIR VERSITILE III

294,99 Lei 429,99 Lei (31%)

NikeZOOM EVIDENCE II