New Era MLB NEW YORK YANKESS

Căciulă iarnă de club (1412170031)

Mărime: os
os

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

89,99 Lei cu TVA

Preţ iniţial: 109,99 Lei   Economisiți: 20,00 Lei  (18 %)

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

New Era MLB NEW YORK YANKESS

Combinația motivului de camuflaj și clubului tău favorit New York Yankees? La New Era este totul posibil. Căciulă de iarnă MLB NEW YORK YANKEES, confecționată din material confortabil și călduros, decorată cu logo distinctiv 3D al clubului New York Yankees pe margine și cu logo mic de brand, cusut pe partea laterală. O poți purta zilnic, de exemplu la job sau la plimbări lungi prin natura înzăpezită.
  • croială lejeră
  • design de camuflaj
  • element decorativ cu logo-ul clubului New York Yankees
  • logo mic de brand, brodat pe partea laterală
  • material confortabil și călduros

Specificaţii

Cod producător 11497239
Material 100% acril
Colecţii New Era MLB

Colecţii

New Era MLB


Major League Baseball este liga cea mai înaltă de baseball profesionist în America de Nord. MLB s-a înființat în anul 2000 atunci când s-au unit ligile American League și National League care au funcționat până atunci separat. Această diviziune este încă evidentă în structura sa. În prezent MLB este format din 30 de echipe care joacă 162 de meciuri pe sezon. Campionatul numit World series este destinat celor mai bune 7 echipe. Celor mai buni din cei buni li se acordă apoi trofeul Commissioner's Trophy.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

254,99 Lei 489,99 Lei (47%)

O'NeillGNARLY

249,99 Lei 399,99 Lei (37%)

LottoJONAH IV BOMBER PAD

144,99 Lei

WillardCALLUM

129,99 Lei 179,99 Lei (27%)

HeadSANGAY

Produse alternative