New Era JR SUPERMAN

Căciulă de copii (80536209)

Nu este în stoc

79,99 Lei cu TVA

Preţ iniţial: 94,99 Lei   Economisiți: 15,00 Lei  (15 %)

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse New Era

Produse alternative

Descriere

New Era JR SUPERMAN

Toți îl iubim pe Superman. Dacă și copilul tău este fanului aceste serii de film fă-i o bucurie cu această căciulă excelentă New Era JR SUPERMAN, decorată cu emblemă mare cu Superman pe marginea îndoită și logo mic de brand pe partea laterală. Acest model este conceput din material confortabil și călduros. În această căciulă micii exploratori vor ieși în evidență nu numai pe pârtie!
  • simbolul Superman pe marginea îndoită
  • logo mic de brand, brodat pe partea laterală
  • material confortabil și călduros

Specificaţii

Cod producător 80536209
Material 100% acril
Colecţii New Era Comics

Colecţii

New Era Comics


Îl cunoașteți pe misteriosul Batman, puternicul Hulk sau invincibilul Superman? Sunt acești eroi de benzi desenate inspirația voastră nu doar în copilărie, dar și în prezent? Atunci chiar pentru voi este pregătită noua colecție New Era Comics cu eroii din benzile desenate de la DC Comics și Marvel.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

69,99 Lei(65%) 23,99 Lei

LottoADA

174,99 Lei(48%) de la 89,99 Lei

LoapICE KID

284,99 Lei(31%) 194,99 Lei

ReaperDAVID

149,99 Lei(53%) 69,99 Lei

LottoTHERY

159,99 Lei(43%) 89,99 Lei

HeadNATHAN