New Era 9FORTY K MICKEY MOUSE

Șapcă de băieți (1413200825)

Descriere

New Era 9FORTY K MICKEY MOUSE

Șapcă frumoasă de băieți New Era 9FORTY K MICKEY MOUSE cu construcție din șase panouri, care copiază excelent forma capului și este destinată iubitorilor șoarecelui Mickey Mouse. Partea din spate se poate ajusta cu ajutorul unei curelușe prevăzute cu velcro. Culoarea albastră și simbolul Mickey Mouse pe partea frontală vor fi apreciate cu siguranță de copilul tău.
  • construcție clasică din șase panouri cu orificii de aerisire
  • simbol cusut al șoarecelui Mickey Mouse
  • logo New Era brodat pe partea laterală
  • închidere reglabilă la spate, permite o ajustare confortabilă a mărimii
  • mărimea CHILD este adecvată pentru cap cu mărimea 52 cm până 53 cm
  • mărimea YOUTH este adecvată pentru cap cu mărimea de 53,9 cm până la 55,8 cm

Specificaţii

Cod producător 80536741
Material 100% bumbac
Colecţii New Era Comics

Colecţii

New Era Comics


Îl cunoașteți pe misteriosul Batman, puternicul Hulk sau invincibilul Superman? Sunt acești eroi de benzi desenate inspirația voastră nu doar în copilărie, dar și în prezent? Atunci chiar pentru voi este pregătită noua colecție New Era Comics cu eroii din benzile desenate de la DC Comics și Marvel.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

34,99 Lei 69,99 Lei (50%)

Russell AthleticMAIEU BASKETBALL USA

25,99 Lei 34,99 Lei (25%)

LoapIKENA

159,99 Lei 324,99 Lei (50%)

O'NeillRAYBAY BOYS LT