Mosquitno CITRONELLA SPOTZZZ SAFARI

Autocolant repelent (3793000229)

Mărime: NS
NS

În stoc

Termen 3 - 5 zilele lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

10,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
13,99 Lei   Economisiți: 3,00 Lei (21 %)
Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Mosquitno CITRONELLA SPOTZZZ SAFARI

Atucolante vesele Mosquitno CITRONELLA SPOTZZZ SAFARI cu imagini cu animăluțe, care eliberează treptat mirosul de iarbă de lămâie timp de cel puțin 72 de ore. Sunt 100% naturale. Adecvate pe material textil, pat, rulotă, cort etc. ATENȚIE: Nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 3 ani. Doar pentru uz exterior. A nu se utiliza în caz de alergie la iarbă de lămâie. A nu se folosi pe piele. A nu se depozita în apropierea alimentelor și a băuturilor. A se utiliza doar sub supravegherea părintelui. A se depozita într-un loc răcoros și uscat. După utilizare spală-te pe mâini. Dacă apare o erupție cutanată, clătește zona afectată cu apă curgătoare și sigileaz-o cu plasture. Dacă simptomele persistă, solicită asistența medicală. În caz de vărsături, solicită asistența medicală.

Specificaţii

Numărul articolului 3793000229
Cod producător 8718164112799
Material silicon

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Mosquitno CITRONELLA SPOTZZZ SAFARI

Preţ: 10,99 Lei