Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
MONS ROYALE

MONS ROYALE OLYMPUS HALF ZIP

Tricou tehnic Merino pentru femei Cod: 122997
Vândut
Descriere
Tricou tehnic Merino pentru femei Mons Royale OLYMPUS OLYMPUS HALF ZIP. Tricotul merino este completat de fibre de elastan pentru o ...
Descriere

MONS ROYALE OLYMPUS HALF ZIP

Tricou tehnic Merino pentru femei Mons Royale OLYMPUS OLYMPUS HALF ZIP. Tricotul merino este completat de fibre de elastan pentru o durabilitate suplimentară și, menținând astfel o greutate redusă, va garanta fără compromisuri cel mai bun confort termic și o eliminare rapidă a umidității de pe suprafața pielii. Tricoul este mai îngust cu croială slim fit și cu mâneci raglan pentru o libertate mare de mișcare. Pentru o reglare maximă a temperaturii, la subsuori este prevăzut cu plasă merino pentru a vă menține prospețimea pe perioada întregii zile. Gulerul înalt oferă protecție împotriva vântului, în plus, poți regla strângerea acestuia cu ajutorul fermoarului lateral. Buclele pentru degetul mare mențin mânecile la locul lor și protejează împotriva pătrunderii zăpezii spre interior. Merino este o lână de oaie din Noua Zeelandă care nu zgârie, elimină perfect transpirația, menține constantă temperatura corpului și elimină mirosurile neplăcute.

  • evacuare excelentă a transpirației
  • plasă de merino la subsuori
  • orificiu pentru degetul mare
  • guler pe gât, mai înalt

Specificaţii

Material
97 % lână Merino, 3 % elastan
Tehnologie
Lână merino
Cod produs
122997
Codul furnizorului
100017-1165-649
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
MONS ROYALE