Mizuno DRYLITE TEE W

Tricou alergare damăTricou alergare damă (J2EA625167)

Produse alternative

174,99 Lei(45%) de la 94,99 Lei

adidasRS SS TEE W

109,99 Lei(31%) 74,99 Lei

MizunoDRYLITE TEE

124,99 Lei(24%) 94,99 Lei

ReebokWOR SW TEE

174,99 Lei(37%) 109,99 Lei

AsicsLS TOP W

Descriere

Mizuno DRYLITE TEE W

Tricou de alergare pentru femei Mizuno DRYLITE TEE, confecționat din material funcțional, datorită căruia veți avea corpul mereu uscat. Croiala sport asigură o libertatea de mișcare maximă.Tricou de alergare pentru femei Mizuno DRYLITE TEE, confecționat din material funcțional, datorită căruia veți avea corpul mereu uscat. Croiala sport asigură o libertatea de mișcare maximă.
  • tehnologia Mizuno DryLite oferă efect de răcorire și elimină mai bine transpirația eliberată de corp
  • material funcțional, cu greutate redusătehnologia Mizuno DryLite oferă efect de răcorire și elimină mai bine transpirația eliberată de corp
  • material funcțional, cu greutate redusă

Specificaţii

Numărul articolului J2EA625167
Cod producător J2EA625167
Material 100% poliester
Tehnologie DryLite™

Tehnologii utilizate

DryLite™

Țesătură tehnică specială, de înaltă performanță. DryLite™ evacuează perfect transpirația departe de corp și răcește temperatura corpului. DryLite™ este confortabil, respirabil, ușor de ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.