Mizuno ARMGUARD 1 PAIR

Încălzitoare mâini (5322000503)

Mărime: NS
NS
În stoc - Informații despre livrare

64,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Mizuno ARMGUARD 1 PAIR

Încălzitoare pentru mâini Mizuno ARMGUARD, confecționate din material elastic, care se adaptează perfect pe forma brațelor. Sunt mâneci confortabile adecvate pentru diferite activități sport, care datorită materialului respirabil vor evacua transpirația eliberată de corp.
  • utilizare multisport
  • preț pentru o pereche
  • material ușor și elastic
  • mărime universală

Specificaţii

Numărul articolului 5322000503
Cod producător 32EY6553Z61
Material 91 % poliester, 5 % elastan; 4 % nailon

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

94,99 Lei(21%) 74,99 Lei

WilsonAZTEC VB ORBLUGR

344,99 Lei(26%) 254,99 Lei

MizunoTHUNDER BLADE 2 W

Produse alternative