Miton KIDS

Vestă salvare copii (4171000414)

Descriere

Miton KIDS

Vestă de salvare pentru copii Miton KIDS, care se deschide pe partea frontală cu fermoar. Talia se ajustează cu ajutorul curelei prevăzute cu cataramă, zona între picioare la fel cu ajutorul unei curele. Acest model original este prevăzut, de asemenea, cu guler de salvare, fluier și elemente reflectorizante. Este adecvat pentru canotaj și rafting pe suprafețe și cursuri de apă.

  • deschidere cu fermoar pe partea frontală
  • ajustare în talie cu ajutorul curelei cu cataramă
  • curea de ajustare între picioare
  • guler de salvare
  • fluier
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător KIDS-U8A
Material 80% spumă de poliester / 20% nailon
Circumferință piept 34-42 cm (măr. 3-4), 42-50 cm (măr. 5-6)
Greutate înotător 10-15 kg (măr. 3-4), 15-20 kg (măr. 5-6)
Deplasare vestă în N 30N (măr. 3-4), 40N (măr. 5-6)
Normă EN ISO 12402-4

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.