Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
3x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Mikasa

Mikasa MVA 200

Minge de volei Cod: 5631008931
Vândut
Descriere
Minge de volleyball MIKASA care prezintă noua tehnologie în colecția "MVA". Această tehnologie constă în opt panouri, împreună cu materialul ...
Descriere

Mikasa MVA 200

Minge de volleyball MIKASA care prezintă noua tehnologie în colecția "MVA". Această tehnologie constă în opt panouri, împreună cu materialul inovativ "dimple" pentru control mai bun asupra mingii și stabilitate de zbor. Rezultatul acestei combinații de culori și poziționării panourilor este vizibilitatea mai bună a mingii în timpul jocului. Compania MIKASA a testat mingile o perioadă lungă de timp, după care a trimis-o pentru aprobare la FIVB (Federația internațională de volleyball), prin urmare sunt mingi oficiale a jocurilor olimpice și altor jocuri mondiale populare. Rezultatul acestei evoluții este nu numai mingea MVA-200 ci o gamă largă de mingi cu același design, la prețuri accesibile.
  • "dimple" material pentru control mai bun asupra mingii
  • produs aprobat oficial de către FIVB

Specificaţii

Greutatea
260-280g
Circumferință
65, 67cm
Cod produs
5631008931
Codul furnizorului
MI6238
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 3
Evaluări
Despre brand
Mikasa