Mico HALF NECK FULL ZIP SHIRT

Hanorac bărbați (1804000237)

Descriere

Mico HALF NECK FULL ZIP SHIRT

Hanorac funcțional de bărbați Mico NALF NECK FULL ZIP SHIRT din seria MicoFleece Stretch, cu fermoar lung. Materialul de calitate, folosit la fabricație, realizat din microfibre evacuează rapid transpirația de la corp. Partea superioară este concepută din material neted de culoare atractivă melange, rezistent la deteriorare. Partea interioară este realizată din fleece foarte fin și confortabil.

  • material superior, rezistent la deteriorare
  • material realizat din microfibre, care evacuează rapid transpirația de la corp

Specificaţii

Cod producător MA00972_002
Material 94% poliester, 6% elastan
Greutate 220 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

454,99 Lei(28%) 324,99 Lei

ALPINE PROQUARTZ 3

309,99 Lei(30%) 214,99 Lei

ALPINE PROMANT

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KamaMERINO+WINDSTOPPER

Produse alternative

Mico HALF NECK FULL ZIP SHIRT

Preţ: 419,99 Lei