Mico EXTRALIGHT

Șosete funcționale alergare (1379000614)

În stoc - Informații despre livrare

69,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Mico EXTRALIGHT

Șosete ultra-subțiri pentru alergare Mico EXTRALIGHT care ies în evidență datorită respirabilității mari și uscării rapide. Sunt șosete originale cu formă anatomică pentru fiecare picior împarte, cu croială specială pe forma degetelor datorită tehnologiei ErgoToes și fără cusături în această zonă, care mai mult previne apariția iritațiilor datorită sistemului Anti-friction.
  • ErgoToes
  • Anti-friction
  • MicroPolyamide
  • Lycra

Specificaţii

Numărul articolului 1379000614
Cod producător CA01503-001
Material 95% poliamidă, 5% lycra
Croială dreapta/stânga
Greutate 24 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.