Lotto XRIDE III SHORT

Șort de alergare bărbați (1381025239)

Descriere

Lotto XRIDE III SHORT

Pantaloni scurți de alergare pentru bărbați Lotto XRIDE III SHORT cu colanți elastici în interior. Datorită acestei dotări se fixează excelent pe corp și oferă confort excelent atăt în timpul antrenamentului cât și în timpul competiției.

  • colanți pe interior
  • material confortabil
  • buzunar cu fermoar la spate
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător T5102
Material 91% poliester, 9% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

Under ArmourUA CAGE SHORT

254,99 Lei(13%) 219,99 Lei

Under ArmourLAUNCH SW LONG SHORT

124,99 Lei(49%) 62,99 Lei

LottoJODY

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei

LottoBERMUDA DELTA

Lotto XRIDE III SHORT

Preţ: 89,99 Lei