Lotto X RIDE III LEGGINS MID BS W

Colanți 3/4 damă (1798000154)

Descriere

Lotto X RIDE III LEGGINS MID BS W

Colanți 3/4 de alergare pentru femei X RIDE III LEGGINS MID BS W, cu talie mai înaltă pentru fixare optimă. Cu siguranță vei aprecia materialul confortabil și funcțional.

  • talie mai înaltă

Specificaţii

Cod producător T2004
Material 90% poliester, 10% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

114,99 Lei 239,99 Lei (52%)

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

99,99 Lei 154,99 Lei (35%)

LottoURSULA VI LEGGINGS W

149,99 Lei 189,99 Lei (21%)

adidasD2M RR 3S LONG

139,99 Lei 234,99 Lei (40%)

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

Lotto X RIDE III LEGGINS MID BS W

Preţ: 99,99 Lei