MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Lotto MARSHALL

Sandale copii (2274013450)

Descriere

Lotto MARSHALL

Sandale de copii Lotto MARSHALL, adecvate pentru purtare zilnică, în timpul liber sau la diferite drumeții ușoare, realizate în perioada verii. Dispun de 3 benzi velcro pentru o încălțare ușoară și tot odată o adaptare perfectă pe piciorul copilului. Benzile velcro sunt întărite cu cauciuc la capăt pentru a oferi o manipulare mai confortabilă. Branțul pe toată lungimea piciorului este conceput din spumă moale EVA.
  • fixare cu 3 benzi velcro
  • branț din microfleece
  • vârf întărit
  • greutatea indicată este pentru mărimea 31 EU

Specificaţii

Numărul articolului 2274013450
Cod producător S19RES446-1
Față nubuc din poliuretan
Talpă intermediară EVA
Talpă TPR (cauciuc termoplastic)
Greutate 186 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

124,99 Lei(44%) de la 69,99 Lei

LottoMATEO

139,99 Lei(46%) 74,99 Lei

LottoMUFF

99,99 Lei(45%) 54,99 Lei

LottoLAS ROCHAS III CL

129,99 Lei(42%) 74,99 Lei

CrossroadMAALIK

89,99 Lei(48%) de la 45,99 Lei

LottoLAS ROCHAS III INF

169,99 Lei(38%) 104,99 Lei

NikeSUNRAY PROTECT 2 PS