MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Lotto DINAMICO W II TEE PRT VI

Tricou de damă (1113266096)

Descriere

Lotto DINAMICO W II TEE PRT VI

Tricou de femei Lotto DINAMICO W II TEE PRT VI, confecționat din material foarte confortabil. Este excelent pentru diferite activități de timp liber sau activități sportive ușoare.
  • inscripție distinctivă pe piept
  • croială mai lejeră

Specificaţii

Numărul articolului 1113266096
Cod producător 212892-5P3
Material 95 % viscoză, 5 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(38%) 79,99 Lei

LottoVABENE W II TANK PRT3 PL

129,99 Lei(42%) 74,99 Lei

LottoVABENE W II TEE PL

129,99 Lei(46%) 69,99 Lei

LottoDINAMICO W II TEE PL

129,99 Lei(38%) 79,99 Lei

LottoVABENE W II TANK PL

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

LottoVABENE PLUS W II TANK MEL SML

Lotto DINAMICO W II TEE PRT VI

Preţ: 69,99 Lei