Lotto ALESSIA

Costum întreg de plajă pentru femei (1255010916)

Descriere

Lotto ALESSIA

Costum intreg de baie pentru femei Lotto ALESSIA potrivit oricărui stil de înot. Este fabricat din material de marcă carvico, ceea ce asigură rezistența în contact cu apa clorată și radiațiile UV. Croiala ergonomică a spatelui este concepută special pentru confortul umerilor și omoplaților.

  • material de marcă carvico
  • rezistență în contact cu apa clorată și radiațiile UV
  • material care își menține forma și culorile un timp îndelungat
  • material cu uscare rapidă
  • croială ergonomică a spatelui

Specificaţii

Numărul articolului 1255010916
Cod producător SWFJ993-A
Material 100 % poliester
Căptușeală 100 % poliester
Greutate 180 g/m2;

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.