Loap URIDEN

Pantaloni sport bărbați (SFM1821-V21V)

Produse alternative

324,99 Lei(35%) 209,99 Lei

LoapLAWSON

489,99 Lei(18%) 399,99 Lei

HannahSAMWELL

de la 469,99 Lei

NorthfinderLUX

249,99 Lei(42%) 144,99 Lei

HeadCEDRAL

324,99 Lei(44%) 179,99 Lei

ALPINE PROLORAL

454,99 Lei(40%) 269,99 Lei

ColumbiaTIODA LINED PANTS

Descriere

Loap URIDEN

Pantaloni sport ușori de bărbați Loap URIDEN, confecționați din material softshell funcțional, care este elastic și respirabil. Talia elastică se poate regla în funcție de necesitate, astfel pantalonii vor persista foarte stabili pe corp. Cele două buzunare practice se închid cu fermoar. 

  • material elastic confortabil
  • talie ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului SFM1821-V21V
Cod producător SFM1821-V21V
Material 92% poliester, 8% elastan
Greutate 180 g/m²
Tehnologie SOFTSHELL NO MEMBRANE

Tehnologii utilizate

SOFTSHELL NO MEMBRANE

SOFTSHELL NO MEMBRANE este un material funcțional elastic de nouă generație cu durabilitate suficientă în condiții climatice și meteorologice nefavorabile. Softshell-ul fără membrană este mai ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.