Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 12
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap NARVIC

Geacă iarnă bărbați Cod: 133595
Vândut
Descriere
Geaca de iarnă cu glugă pentru bărbați Loap NARVIC este extrem de plăcută la atingere datorită finisajului său catifelat. Va ține de cald pe ...
Descriere

Loap NARVIC

Geaca de iarnă cu glugă pentru bărbați Loap NARVIC este extrem de plăcută la atingere datorită finisajului său catifelat. Va ține de cald pe timp de furtună de zăpadă, ploaie și vânt puternic și rece. Membrana impermeabilă și respirabilă AQUA PRO oferă posibilitatea de eliminare eficientă a umezelii de la corp. Are o căptușeală moale și o umplutură călduroasă POLYTHERM din fibre goale, care se adaptează la forma corpului și încălzesc rapid. Tratamentul materialului de la suprafață asigură elasticitate și o mișcare liberă și nerestricționată chiar și atunci când urci scările și alergi după tramvai. Se adaptează foarte bine la orice siluetă. Are zona spatelui ușor extinsă și o fantă pentru un pas confortabil și comoditate la ședere. Gluga fixă cu șnur de ajustare are un guler de blăniță detașabil cu fermoar și magnet. Mânecile au o fixare rapidă cu velcro, iar marginea inferioară a hainei este liberă, fără șnur. Fermoarul principal dublu are un efect metalic, iar cursorul are capse ascunse și puternice, pentru o fixare ușoară. Fermoarul este acoperit cu o clapetă pentru a oferi astfel protecție împotriva frigului și a vântului. Există două buzunare acoperite cu capse pe părțile laterale, cu acces prin partea de sus, și două buzunare cu acces liber, din lateral. Această geacă de iarnă foarte confortabilă, caldă și elegantă pentru bărbați este ideală pentru folosire zilnică la serviciu, în oraș și în timpul liber. 

.

  • material plăcut
  • membrană impermeabilă și respirabilă
  • căptușeală matlasată
  • utilizare universală

Specificaţii

Material
100 % bumbac
Căptușeală
100 % poliester
Croială
regular
Izolație termică
PolyTherm
Membrană
Aqua Pro
Coloană de apă
1.000 mm
Respirabilitate
800 g/m²/24h
Glugă
fixă
Buzunare la exterior
4 (2 laterale cu acces liber, 2 lateral cu fermoar)
Tehnologie
Aqua Pro , Polytherm
Cod produs
133595
Codul furnizorului
CLM2133-L08L
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap