Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
7x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap MELINA

Hanorac damă Cod: 112903
Vândut
Descriere
Hanoracul sport pentru femei Loap MELINA are o croială mulată iar gluga, mânecile și precum marginea de jos sunt libere. De asemenea, este ...
Descriere

Loap MELINA

Hanoracul sport pentru femei Loap MELINA are o croială mulată iar gluga, mânecile și precum marginea de jos sunt libere. De asemenea, este echipat cu cusături plate tehnice care nu irită pielea și mâneci raglan care permit o libertate mai mare de mișcare. Gluga este reglabilă cu ajutorul unui șnur iar fermoarul principal are protecție pentru bărbie. Hanoracul este fabricat din 88% poliester și 12% elastan, deci este foarte confortabil pe piele. Este ușor, este impermeabil și se usucă rapid. De asemenea, este rezistent la murdărire, nu se șifonează și e ușor de întreținut. Acest hanorac flexibil și confortabil, confecționat dintr-un material care cântărește 210 g/m2 este potrivit pentru activități sportive mai puțin intense, excursii de vară, plimbări cu câinele sau pentru agrement.

  • marginea de jos fără ajustare
  • cusături plate
  • modelul din imagine are 170 cm înălțime și poartă mărimea S

Specificaţii

Material
88 % poliester, 12 % elastan
Greutate
210 g/m²
Croială
slim
Cod produs
112903
Codul furnizorului
TLW2113-I42I
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 7
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap