MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Loap LOVIE

Pantaloni softshell damă (SFW1820-V21V)

Produse alternative

369,99 Lei(24%) 279,99 Lei

HannahCONIE

204,99 Lei(31%) 139,99 Lei

LoapURSIANA

334,99 Lei(34%) 219,99 Lei

HeadMONTEPA

274,99 Lei(16%) 229,99 Lei

CraftFORCE

Descriere

Loap LOVIE

Pantaloni softshell de iarnă pentru femei Loap LOVIE, prevăzuți cu membrană Aqua Pro, care te vor proteja de vânt, zăpadă și frig. Materialul folosit la fabricație este respirabil, asigurând astfel un mediu uscat în interior, inclusiv în timpul activităților fizice mai exigente. Talia se poate ajusta cu velcro pentru o stabilitate excelentă pe corp. Părțile laterale sunt prevăzute cu fermoare practice care se închid cu fermoar. 

  • material softshell
  • rezistenți la vânt
  • talie ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului SFW1820-V21V
Cod producător SFW1820-V21V
Material 94% poliester, 6% elastan
Membrană Aqua Pro
Respirabilitate 3.000 g/m²/24h
Coloană de apă 5.000 mm
Tehnologie Aqua Pro, SOFTSHELL

Tehnologii utilizate

Aqua Pro

Membrană respirabilă pentru evaporarea ușoară a umidității. Membrana este impermeabilă și hidrofugă.

SOFTSHELL

SOFTSHELL este un material funcțional elastic de nouă generație cu durabilitate ridicată în condiții climatice și meteorologice nefavorabile. Cu toate acestea, își păstrează, de asemenea, ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.