Loap LAKA

Pantaloni softshell damă (1249000030)

Descriere

Loap LAKA

Pantaloni softshell de femei Loap LAKA, perfecți pentru schiat sau plimbare. Dispun de orificii de ventilație pentru a asigura evacuarea transpirației de la corp. Inclusiv materialul evacuează transpirația și tot odată este respirabil. Mai mult, este rezistent la vânt și impermeabil datorită membranei Aqua Pro. Acest model este elastic și nu limită mișcarea, ceea ce este foarte important în timpul schiatului. Loap LAKA sunt dotați cu manșete împotriva zăpezii, bretele și talie ajustabilă. În cele două buzunare poți stoca de exemplu șervețele de nas sau batistă, balsam de buze sau alte lucruri mărunte. Produs original rezistent la uzură și murdărie ușoară. Curățarea este foarte simplă - le poți șterge cu un burete umed, după care îmbrăca pentru a te putea întoarce cât mai repede pe pârtie.
  • bretele
  • talie ajustabilă
  • 2 buzunare
  • partea de jos cu protecție împotriva zăpezii
  • material permeabil la vapori și rezistent la apă

Specificaţii

Cod producător SFW1721-G45G
Material 94% poliester, 6% elastan, Softshell + fleece
Membrană Aqua Pro
Coloană de apă 5 000 mm
Respirabilitate 3.000 g/m²/24h
Tehnologie Aqua Pro

Tehnologii utilizate

Aqua Pro

Membrană respirabilă pentru evaporarea ușoară a umidității. Membrana este impermeabilă și hidrofugă.

Evaluare

Evaluare în total

0

Evaluare produse

0
0
0
0
0

Aveți acest produs? Împărtășiți experiențele d-voastră!

Adaugă opinia

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.


Returnare

Produsele achiziționate le poți returna în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Coletul nu-l trimite cu taxare inversă.


Schimbare

Produsele cumpărate prin e-shop le poți schimba în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Coletul nu-l trimite cu taxare inversă.


Reclamare

Produsele cumpărate prin e-shop le poți reclama în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Coletul nu-l trimite cu taxare inversă.


Nu ști ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.


Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.