Loap IRISUS

Vestă bărbați (1196017566)

Descriere

Loap IRISUS

Vestă confortabilă și ușoară de bărbați Loap IRISUS, pe care o vei aprecia mai ales în condiții cu vreme mai rece din anotimpul toamnei. Materialul Stormex este rezistent la vânt și umplutura Polytherm încălzește excelent. Model original, ideal pentru purtarea zilnică la serviciu sau în excursii în natură. Materialul elastic de la terminații reține căldura în interior. În cele două buzunare laterale, prevăzute cu fermoar, poți stoca foarte ușor cheile, portofelul sau telefonul mobil. 

  • material superior Stormex
  • material cu umplutură Polytherm

Specificaţii

Numărul articolului 1196017566
Cod producător CLM1860-V21V
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester
Buzunare la exterior 2x
Tehnologie Stormex, Polytherm

Tehnologii utilizate

Stormex

Stormex este o țesătură ușoară, puternică și rezistentă la abraziune, pe care este laminată membrana Aqua Pro Plus sau este aplicat un strat DryTech. Această combinație asigură evacuarea ...

Polytherm

Izolație din fibre tubulare, cu capacitatea de protecție termică ridicată și cu proprietăți ergonomice foarte bune.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

184,99 Lei(24%) 139,99 Lei

LoapIDRIS

309,99 Lei(41%) 179,99 Lei

ALPINE PROSOLOW 3

219,99 Lei(34%) 144,99 Lei

LoapIRLANDOS