Loap IGELINA

Geacă lungă damă (CLW16100-V21V)

Produse alternative

de la 449,99 Lei 564,99 Lei (20%)

NorthfinderIONA

319,99 Lei 404,99 Lei (20%)

LoapNIKCA

249,99 Lei 404,99 Lei (38%)

LoapTRIXI

274,99 Lei 344,99 Lei (20%)

LoapIKONA

Descriere

Loap IGELINA

Geacă de iarnă cu glugă pentru femei Loap IGELINA, ideală pentru purtarea zilnică în oraș. Este un palton confecționat din material TECNOSOFT, care este o țesătură tare, ușoară și respirabilă. Printre avantajele acestei geci este tratamentul impermeabil și absorbția minimă de apă. Se usucă foarte bine. Căptușeala se usucă foarte rapid, iar datorită umpluturii cu fibre POLYTHERM în această geacă vă veți încălzi foarte rapid. În condițiile cu vreme rece și vânt foarte aspru veți fi protejat de glugă, care se poate ajusta cu ajutorul unui șnur. Gâtul și bărbia vor fi protejate de gulerul pe gât. Este un palton elegant și confortabil, care se așază bine pe corp și nu lasă căldura să se risipească.
  • material confortabil Technosoft
  • aspect modern
  • tratament pentru rezistență la apă
  • ideali pentru purtarea zilnică

Specificaţii

Cod producător CLW16100-V21V
Material 100%poliester
Tehnologie Technosoft, Polytherm

Tehnologii utilizate

Technosoft

Țesătură ușoară din microfibră de poliester care este prevăzută cu un strat DryTech sau în loc de acest strat este laminată membrana Aqua Pro Plus. Confortul este asigurat de proprietățile ...

Polytherm

Izolație din fibre tubulare, cu capacitatea de protecție termică ridicată și cu proprietăți ergonomice foarte bune.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

158,99 Lei 324,99 Lei (51%)

LoapCALAYA

69,99 Lei

HannahKISS

129,99 Lei 204,99 Lei (36%)

LoapGAYLA