Loap GLADYS

Hanorac lung damă (1143025739)

Descriere

Loap GLADYS

Hanorac lung pentru femei Loap GLADYS cu fermoar, adecvat pentru activități outdoor. Căptușeală confortabilă din bumbac, foarte confortabilă la purtare. Talia elastică se poate ajusta cu ajutorul șnurului integrat. Spatele prelungit protejează zona lombară. Materialul nu se şifonează și se întreține ușor. Dispune de două buzunare practice cu fermoar pe părțile laterale și fermoar cu protecție sub bărbie care previne iritarea.

  • croială prelungită
  • glugă ajustabilă
  • fermoar cu protecție care previne iritarea bărbiei

Specificaţii

Numărul articolului 1143025739
Cod producător OLW1837-H15X
Material 100% poliester
Greutate 210 g/m²
Căptușeala 100% bumbac
Glugă integrată

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.