Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
3x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap ESCILA

Hanorac damă Cod: 112883
Vândut
Descriere
Hanoracul cu glugă Loap ESCILA pentru femei are o croială clasică fără ajustare la capătul mânecilor și la marginea de jos. Acest hanorac cu ...
Descriere

Loap ESCILA

Hanoracul cu glugă Loap ESCILA pentru femei are o croială clasică fără ajustare la capătul mânecilor și la marginea de jos. Acest hanorac cu mâneci raglan are un fermoar tehnic invers, care este impermeabil și rezistent la vânt. În plus, fermoarul are o clapă la capătul lui, care previne rănirea bărbiei. Hanoracul este confecționat dintr-un material cu conținut de 78% poliester, restul din bumbac (22%). Hanoracul este flexibil și își menține forma foarte bine, se usucă repede și nu se șifonează. Datorită greutății mari a materialului din care este confecționat de 300 g/m2 îl vei purta bucuroasă pe tot parcursul anului - în oraș, la serviciu sau chiar la plimbări prin natură. Modelul din imagine are 170 cm înălțime și poartă mărimea S.

  • ajustare cu șnur
  • a se spăla la 30°C cu balsam de rufefermoar cu cursor reversibil
  • mâneci raglan

Specificaţii

Material
78 % poliester, 22 % bumbac
Greutate
300 g/m²
Croială
regular
Glugă
fixă, ajustabilă
Cod produs
112883
Codul furnizorului
CLW2109-U01XJ
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 3
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Loap