Loap CAKY

Overall copii (1174010380)

Descriere

Loap CAKY

Costum de iarnă pentru copii Loap CAKY, prevăzut cu fermoar. Umplutura călduroasă Polytherm oferă confort termic confortabil în zilele reci și materialul superior Stormex, prevăzut cu peliculă Dryetch rezistența împotriva influențelor externe. Model original, perfect pentru schiat, săniuș sau excursii de iarnă, realizate în natură. Mânecile se pot ajusta, astfel căldura nu se risipește. Talia elastică și ajustabilă împiedică pâtrunderea zăpezii în interior. Elementele reflectorizante cresc siguranța copilului tău.
  • cusături parțial lipite
  • elemente reflectorizante
  • material exterior Stormex
  • material cu umplutură Polytherm
  • talie elastică

Specificaţii

Numărul articolului 1174010380
Cod producător L8110-I18X
Material 100% poliester
Respirabilitate 3.000 g/m²/24h
Glugă integrată
Buzunare la exterior 1x
Căptușeala 100% poliester
Coloană de apă 3.000 mm
Tehnologie DryTech, Stormex, Polytherm

Tehnologii utilizate

DryTech

Strat din poliuretan de înaltă calitate, cu structură microporoasă, vă ține uscat permițând, în același timp, evaporarea umezelii corpului.

Stormex

Stormex este o țesătură ușoară, puternică și rezistentă la abraziune, pe care este laminată membrana Aqua Pro Plus sau este aplicat un strat DryTech. Această combinație asigură evacuarea ...

Polytherm

Izolație din fibre tubulare, cu capacitatea de protecție termică ridicată și cu proprietăți ergonomice foarte bune.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

164,99 Lei(36%) 104,99 Lei

LoapNAO

19,99 Lei

LewroWOXX

35,99 Lei

LewroLUTZ

Produse alternative

739,99 Lei(25%) 554,99 Lei

Helly HansenK RIDER 2 INS SUIT

274,99 Lei(32%) 184,99 Lei

LoapCUSTER

349,99 Lei(47%) 184,99 Lei

ALPINE PROBASTO

309,99 Lei(40%) 184,99 Lei

PidilidiOVERAL

179,99 Lei

LewroPAZ