Loap BASON

Tricou de bărbați (1115013252)

Descriere

Loap BASON

Tricou confortabil de bărbați cu mâneci lungi Loap BASON. Bumbacul pur, folosit la fabricație, este foarte confortabil în contact cu pielea. Datorită gramajului se încadrează în categoria tricourilor mai călduroase. Pe toată lungimea mânecii are imprimată inscripția We belong to the mountains. Model original, perfect pentru purtare zilnică și la diferite activități de timp liber. 

  • decolteu rotund
  • logo minimalist pe piept

Specificaţii

Cod producător CLM1873-V21V
Material 100% bumbac
Greutate 200 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

159,99 Lei(31%) 109,99 Lei

LoapVESTUP

184,99 Lei(29%) 129,99 Lei

LoapVAKOR

214,99 Lei(53%) de la 99,99 Lei

LoapDEWA

31,99 Lei(15%) 26,99 Lei

HeadPERFORMANCE SNEAKER 2P

35,99 Lei

LoapORRIA

64,99 Lei

ReaperRAIDEN

Produse alternative