Loap ARIC

Tricou de bărbați (1112393345)

Descriere

Loap ARIC

Tricou confortabil de bărbați cu croială clasică și mâneci scurte Loap ARIC. Produs original, conceput din bumbac, adecvat pentru purtarea zilnică și activități de timp liber. Pieptul este decorat cu inscripție Loap.    

  • material plăcut și respirabil
  • decolteu rotund
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului 1112393345
Cod producător CLM1875-I24X
Material 98% bumbac, 2% elastan
Greutate 190 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

74,99 Lei(26%) 54,99 Lei

LoapALTERO

74,99 Lei(26%) 54,99 Lei

LoapALLO

64,99 Lei(15%) 54,99 Lei

LoapBEIK

64,99 Lei(15%) 54,99 Lei

LoapBELOAP