Loap AISIAN

Geantă (1493009534)

Descriere

Loap AISIAN

Geantă Loap AISIAN cu dimensiuni mai mari. O poți folosi în sala de fitness sau ca o geantă mai mică de voiaj. Cureaua mai lungă se poate ajusta în funcție de necesitate. Model original, prevăzut cu compartiment principal care se închide cu fermoar, 2 buzunare exterioare din material tip plasă și de un buzunar exterior cu fermoar.

  • curea ajustabilă pentru purtare peste umăr
  • buzunare exterioare din material tip plasă

Specificaţii

Numărul articolului 1493009534
Cod producător BL1882-J68X
Material 100% poliester
Volum 20 l
Greutate 490 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

289,99 Lei(34%) 189,99 Lei

NikeFLEX ESSENTIAL TR LTR W

134,99 Lei(25%) 99,99 Lei

Under ArmourGRAPHIC Q4 CLASSIC CREW

159,99 Lei(60%) de la 62,99 Lei

LottoX-FIT LEGGINGS MID W