Lewro SOFI

Tricou fete (1114062984)

Descriere

Lewro SOFI

Tricou de fete Lewro SOFI, cu decolteu rotund și mâneci scurte realizate în design special. Imprimeul de pe piept este decorat cu filtre și bineînțeles va fi pe placul fiecărei domnișoare. Model original, confecționat din material de calitate, care își menține forma.

  • mâneci scurte cu volănașe
  • imprimeu decorat cu filtre

Specificaţii

Numărul articolului 1114062984
Cod producător TKS811-9A
Material 65% poliester, 35% bumbac
Greutate 150 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

27,99 Lei(17%) 22,99 Lei

LewroOPRAH

25,99 Lei(34%) de la 16,99 Lei

LewroORIETTA

54,99 Lei(50%) 26,99 Lei

ALPINE PROKONTRO

29,99 Lei(16%) 24,99 Lei

LewroOLIVIE

129,99 Lei(46%) 69,99 Lei

O'NeillPG LOGO SHORT SLEEVE SKINS