Lewro OMER

Pantaloni de trening 3/4 băieți (1220003915)

Descriere

Lewro OMER

Pantaloni de trening cu lungime 3/4 pentru băieți Lewro OMER, care datorită taliei elastice, care se poate ajusta cu ajutorul șnurului integrat sunt foarte confortabili și adecvați pentru o gamă largă de activități realizate în timpul liber. Nu lipsesc nici buzunarele practice, perfecte pentru stocarea obiectelor de mici dimensiuni.
  • talie elastică
  • posibilitate de ajustare a taliei cu ajutorul șnurului integrat
  • etichetă pentru nume în interior
  • imprimeu pe partea stângă
  • două buzunare frontale
  • material care își menține forma un timp îndelungat

Specificaţii

Numărul articolului 1220003915
Cod producător PKB903-A
Material 65% poliester, 35% bumbac
Căptușeala 100% poliester
Buzunare la exterior 2x frontale

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative