MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Leki RACING KIDS

Bețe schi copii (8132002677)

În stoc

109,99 Lei cu TVA

Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

Leki RACING KIDS

Bețele de schi pentru juniori Leki RACING KIDS în designul Cupei Mondiale au luat ca modele pe cele folosite la competițiile cupei. Aluminiul utilizat este stabil, rezistent și foarte durabil. Mânerul PA Safety Hard are o buclă ușor de reglat, care se desprinde în caz de cădere.
  • suporturile pot fi ușor schimbate fără a folosi nici o unealtă
  • material de calitate
  • design plăcut

Specificaţii

Numărul articolului 8132002677
Cod producător 64944301
Material aluminiu TS
Vârf Flex tip alpine
Lungime ajustabilă nu
Număr elemente 1
Curea PasHard
Rozete Racing basket
Greutate 140 g
Diametru 0.14 mm
Lungime desfăcut 80 - 105 cm
Tehnologie Junior grip

Tehnologii utilizate

Junior grip

Mâner ergonomic pentru mâini mai mici.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

204,99 Lei(9%) 184,99 Lei

LekiSPITFIRE LITE S

74,99 Lei

LekiRIDER

199,99 Lei(15%) 169,99 Lei

LekiSPEED LITE S

74,99 Lei

LekiRIDER

259,99 Lei(34%) 169,99 Lei

LekiVARIO XS SL1

204,99 Lei(17%) 169,99 Lei

KomperdellSMASH

149,99 Lei(20%) 119,99 Lei

Scott540