Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Ledlenser

Ledlenser MH10

Lanternă frontală Cod: 3531003523
Vândut
Descriere
Lanterna Ledlenser MH10 este proiectată în special pentru excursioniștii exigenți care au nevoie de echipamente pe care se pot baza. Are o ...
Descriere

Ledlenser MH10

Lanterna Ledlenser MH10 este proiectată în special pentru excursioniștii exigenți care au nevoie de echipamente pe care se pot baza. Are o lumină foarte puternică, de lungă durată. Este rezistentă și în plus are un design discret, natural. Va fi apreciată nu numai de vânători și pescari, ci și de turiști și de toți sportivii în aer liber. Lanterna este echipată cu o lumină roșie la spate. În plus, pentru lumina principală pot fi cumpărate filtre de culoare. Lanterna are trei moduri de folosință. Cel care dezvoltă cea mai mare putere - de 600 lm luminează la o distanță de 150 m, cu o durată de viață a bateriei de până la 10 ore. Iar dacă se folosește modul de economisire a energiei lanterna rămâne aprinsă până la 120 de ore. Încărcare prin cablu USB. Lanterna se poate încărca de la rețea, laptop dar și în mașină.

 

Produs excelent care oferă rezistență excelentă, în conformitate cu standardele IPX4 - astfel nu te va dezamăgi nici în timpul ploii nici în timpul ninsorii sau la un eventual șoc. Model original, care se poate programa cu ajutorul funcției Smart Light Technology. Inclus este bineînțeles obiectivul reflector Advanced System System și mecanismul de focalizare rapidă. Sistemul Temperature Control protejează lanterna împotriva supraîncălzirii. Contactele aurite electrolitic garantează o rezistență ridicată la deteriorarea corozivă cauzată în cea mai mare parte de acid de la baterii. 

  • lumină roșie la spate
  • trei moduri de folosință
  • mecanism de focalizare rapidă
  • sistemul Temperature Contorl protejează lanterne împotriva supraîncălzirii
  • încărcare prin cablu USB
  • foarte rezistentă, în conformitate cu standardele IPX4
  • funcție Smart Light Tehnology
  • obiectiv reflector Advanced Focus System
  • garanție 7 ani
  • parametrii sunt menționați la Energy Saving Program
  • greutate indicată (inclusiv cu baterii)

Specificaţii

Sursă
Li-Ion
Flux de lumină
600 / 250 / 10 lm
Distanța de luminare
150 / 100 / 20 m
Certificat
IPX4
Durată de luminare
10 / 15 / 120 h
Greutate
158 g
Tehnologie
ADVANCED FOCUS SYSTEM , RECHARGEABLE FLASHLIGHT , GOLD PLATED CONTACTS , RAPID FOCUS , SMART LIGHT TECHNOLOGY , TEMPERATURE CONTROL SYSTEM , USB
Cod produs
3531003523
Codul furnizorului
500856
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Ledlenser
S-ar putea să îți placă