Klimatex WILLY

Tricou funcțional copii cu mâneci lungi

Descriere

Klimatex WILLY

Tricou de copii cu mâneci lungi Klimatex WILLY, confecționat din material funcțional, cu aspect modern. Pe interior materialul este periat pentru izolație termică mai bună și și simț călduros la atingere. Este un material confortabil, foarte asemănător cu materialul natural, care nu-și pierde proprietățile de material sintetic precum evacuarea rapidă a transpirației, uscarea rapidă și întreținerea ușoară. Model original, completat de elemente reflectorizante, care vor spori siguranța copilului tău în condiții nocturne, cu vizibilitate redusă. Cusăturile plate reduc iritația provocată de frecarea cu pielea.

  • material funcțional și respirabil, care se usucă rapid
  • material plăcut la atingere, care se aseamănă cu materialul natural
  • cusături plate
  • partea din spate prelungită
  • imprimeu reflectorizant
  • croială lejeră și confortabilă
  • adecvat pentru alergare sau alte activități sportive, realizate în v reme rece, potrivit și ca lenjerie în anotimpul iernii

Specificaţii

Numărul articolului 1806000029
Cod producător WILLY-335
Material 92% poliester, 8% elastan

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
m****** *****e
20:34 9. 10. 2019
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

139,99 Lei(57%) 59,99 Lei

LottoNIXIA IV TEE G

134,99 Lei(33%) de la 89,99 Lei

Under ArmourRAID SS TEE

134,99 Lei(18%) 109,99 Lei

Under ArmourARMOUR SS