Klimatex TAMARA

Pantaloni de alergare 3/4 damă (1798000166)

Descriere

Klimatex TAMARA

Colanți 3/4 de alergare pentru femei Klimatex TAMARA, confecționați din material foarte funcțional și rezistent. Este un material cu uscare rapidă, respirabil care evacuează rapid transpirația. Materialul tip plasă, situat în partea din spate, sub genunchi permite o ventilație rapidă a pielii. Talia este confortabilă și lată, întărită în partea superioară cu elastic subțire. Mai mult de atât, se poate ajusta cu ajutorul șnurului integrat în interior. În interiorul pantalonilor sub talie este ascuns un buzunar mic din material tip plasă. Model original, care dispune de cusături plate care sunt confortabile la purtare și tot odată mai rezistente și mai durabile ca cusăturile clasice. Elemente reflectorizante cresc siguranța în timpul joggingului. Croiala este compresivă și îngustă.
  • material funcțional, respirabil și confortabil
  • pantaloni elastici și rezistenți
  • material tip plasă, situat în partea din spate, sub genunchi pentru o ventilație rapidă a pielii
  • cusături plate
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător TAMARA-900/805
Material 90% poliester, 10% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

229,99 Lei(34%) 149,99 Lei

Under ArmourHG PRINT ARMOUR CAPRI

239,99 Lei(52%) 114,99 Lei

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

234,99 Lei(53%) 109,99 Lei

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

159,99 Lei(21%) 124,99 Lei

KlimatexBAPTISA

229,99 Lei(21%) 179,99 Lei

NikePWR CROP RACER PR W