Klimatex LIBOR

Maieu funcțional de bărbați din Thermocool (LIBOR-900)

Produse alternative

114,99 Lei(57%) de la 48,99 Lei

LottoCORE SS CREW BASELAYER

159,99 Lei(21%) 124,99 Lei

CraftMESH SUPERLIGHT SCAMPOLO M

149,99 Lei(6%) 139,99 Lei

Under ArmourSPORTSTYLE GRAPHIC TANK

Descriere

Klimatex LIBOR

Maieu Scampolo de bărbați Klimatex LIBOR, confecționat din material respirabil tip plasă, cu conținut ridicat de fibre Thermo°Cool™. Este un amestec unic de fibre tubulare cu fibre cu suprafață cu caneluri. Materialul optimizează capacitatea de a termoregula în mod natural temperatura corpului uman (corpul răcește sau contrabalansează temperatura). Are o absorbție de 48% mai bună a umidității și, prin urmare și o evaporare mai bună, evaporă transpirația cu până la 53% mai bine decât alte materiale (răcirea datorată evaporării umidității este cheia confortului). Este elastic și confortabil datorită conținutului de fibre Lycra. Marginea mânecilor și a decolteului sunt întărite cu tiv dublu, croiala este îngustă, per corp și partea din spate este prelungită. Scampolo dispune de cusături plate, care sunt mai rezistente, mai durabile și mai confortabile în contact cu pielea. Permite o gamă largă de utilizare începând cu activități sportive până la cele de timp liber.

  • material tip plasă - conținut ridicat de fibre Thermo°Cool™
  • utilizare pe tot parcursul anului - materialul răcorește sau viceversa reglează/echilibrează temperatura
  • conține Lycra - este elastic
  • marginea mânecilor și a decolteului este prevăzută cu tiv dublu
  • croială strâmtă
  • partea din spate este prelungită
  • cusături plate
  • adecvat ca lenjerie intimă pe tot parcursul anului, de exemplu sub tricoul de ciclism, costumul moto sau sub cămașă

Specificaţii

Cod producător LIBOR-900
Material 95% poliester, 77% Thermo°Cool™, 18% microfibre de poliester), 5% Lycra
Tehnologie THERMOCOOL®

Tehnologii utilizate

THERMOCOOL®

Advansa Thermo°Cool™ sunt fibre patentate, fabricate de compania Advansa. Este un amestec unic de fibre tubulare, împletite și dotate la suprafață cu caneluri. Aceste fibre sunt dezvoltate cu ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

169,99 Lei(35%) 109,99 Lei

NikeM PWR RUN TGHT HALF

314,99 Lei(58%) 129,99 Lei

LottoDINAMICA 300

104,99 Lei(33%) 69,99 Lei

O'NeillBM ESSENTIAL CAP