Klimatex LESA

Tricou alergare damă (1383005155)

Descriere

Klimatex LESA

Tricou de alergare pentru femei Klimatex LESA, confecționat din material modern, foarte funcțional, care este ușor transparent. Excelent pentru stratificare, se combină excelent de exemplu cu sutienul ADAPA. Materialul folosit la fabricație evacuează transpirația de la corp, se usucă rapid și este respirabilă. Model original cu croială feminină clasică cu decolteu rotund și croială lejeră. Dispune de elemente reflectorizante pentru siguranță sporită în timpul alergării.
  • material modern, funcțional și respirabil, care se usucă rapid
  • tricou ușor transparent
  • croială mai lejeră cu decolteu rotund
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător LESA-305
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

KlimatexNELLY

339,99 Lei(20%) de la 269,99 Lei

NikeQUEST W

29,99 Lei

KlimatexLEVI

134,99 Lei(7%) 124,99 Lei

ArcoreSPEEDER 10

54,99 Lei(34%) 35,99 Lei

KlimatexERNA