Klimatex KASPER

Hanorac outdoor bărbați

Descriere

Klimatex KASPER

Hanorac outdoor de bărbați Klimatex KASPER, destinat tuturor activităților sportive mai ușoare, purtării în mediul outdoor și în timpul liber. Dispune de design modern melanj, este fabricat din material funcțional, se usucă rapid și evacuează eficient transpirația de la piele. Mai mult de atât, oferă protecție împotriva vremii nefavorabile. Model original cu design cu fermoar pe toată lungimea Dispune de două buzunare laterale și de un buzunar la piept cu fermoar. Marginea de jos, mânecile și gulerul sunt prevăzute cu elastic. Orificiile pentru degete mențin mânecile stabile pe corp și oferă protecție parțială de frig zonei palmei. KASPER este cusut cu ajutorul cusăturilor plate. Croiala mai lejeră este confortabilă.
  • hanorac cu grosime medie și croială mai lejeră
  • evacuare rapidă a transpirației și uscare rapidă
  • fermoar scurt acoperit, dotat cu protecție la bărbie care previne rănirea bărbiei
  • gulerul, partea de jos și mânecile sunt terminate în elastic
  • orificii pentru degete
  • cusături plate
  • croială confortabilă, posibilitate de ajustare a marginii e jos, imprimeu reflectorizant

Specificaţii

Numărul articolului 1315008945
Cod producător KASPER-803
Material 90% poliester, 10% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

KlimatexBOYKO

269,99 Lei(33%) 179,99 Lei

CraftDISCOVERY M

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

KlimatexRIKO

29,99 Lei

KlimatexITTO

249,99 Lei(48%) 129,99 Lei

LottoTITUS