Klimatex GIZETA W

Jachetă de alergare damă (1526001773)

Descriere

Klimatex GIZETA W

Geacă ușoară de femei Klimatex GIZETA W, proiectată special pentru alegare. Baza este materialul dens ultra-subțire care oferă protecție împotriva vântului și este rezistent la apă. Pe părțile laterale și după gât este completat cu material tip plasă contrastant și extra respirabil care ventilează căldura și transpirația excesivă de la corp. În plus este elastic pentru a spori libertatea de mișcare. Forma specială a mânecilor cu formă anatomică în zona coatelor se adaptează perfect fiecărei mișcări ale alergătoarei. Partea de jos se poate ajusta cu ajutorul elasticului cu opritor. Model original, adecvat mai ales pentru alergare, de aceea nu dispune de buzunare pentru a fi cât mai ușor. Elementele reflectorizante, poziționate atât pe partea frontală cât și la spate sporesc siguranța utilizatorului în condiții cu vizibilitate redusă.

  • geacă ușoară rezistentă la vânt, destinată alergării
  • material care oferă protecție împotriva vântului și apei și este completat de material tip plasă foarte respirabil
  • mâneci cu formă anatomică în zona coatelor
  • marginea de jos se poate regla ju ajutorul elasticului cu opritor.elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător GIZET-805/305
Material 100% poliamidă
Căptușeala material tip plasă 93% poliester, 7% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

104,99 Lei 174,99 Lei (40%)

KlimatexLADA

54,99 Lei 69,99 Lei (21%)

KlimatexLESA

104,99 Lei 149,99 Lei (30%)

KlimatexBINA

44,99 Lei

RuntoBLADE

Produse alternative

209,99 Lei 279,99 Lei (25%)

adidasRS WIND JCK W

279,99 Lei 334,99 Lei (16%)

NikeESSNTL JKT HD W

349,99 Lei 439,99 Lei (20%)

One WayVERVE 2 W

174,99 Lei 249,99 Lei (30%)

KlimatexLUCY1

139,99 Lei 164,99 Lei (15%)

KlimatexJORAH