Klimatex DIMAS

Pulover bărbați (1386001093)

Descriere

Klimatex DIMAS

Pulover funcțional de bărbați Klimatex DIMAS, conceput pentru alergare, schi fond și alte activități sportive. Materialul melirat, cu aspect modern, folosit la fabricație; este confortabil, elastic și periat din interior. Mai mult, este plăcut la atingere, izolează termic, evacuează rapid transpirația și se usucă rapid. Produs original, dotat cu cusături plate și mâneci mai lungi cu orificii pentru degete (vor fi apreciate în vreme rece). Croială cu fermoar scurt facilitează îmbrăcarea și ajustă ventilația pielii. Fermoarul dispune de protecție care împiedică zgârieturile cauzate de fermoar. Elementele reflectorizante sunt o indispensabilitate.
  • material periat din interior - oferă izolație termică, este confortabil în contact cu pielea și călduros
  • fermoar scurt cu șnur
  • mâneci cu orificii pentru degete
  • elastic pe lungime, mâneci și guler
  • elemente reflectorizante și imprimeuri
  • cusături plate, spate prelungit
  • croială confortabilă semi-îngustă

Specificaţii

Cod producător DIMAS-805/900
Material 92% poliester, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

344,99 Lei

WillardROCKY

284,99 Lei

HeadADRIAN

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

KlimatexRIKO

64,99 Lei(30%) 44,99 Lei

Under ArmourHEATGEAR CREW

Produse alternative

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

KlimatexGARCIA

219,99 Lei(34%) 144,99 Lei

ProgressEMIL HZ

164,99 Lei

EtapeAARON

179,99 Lei(50%) 89,99 Lei

LottoZION