Klimatex CLIFF

Pantaloni outdoor de bărbați (CLIFF-900)

Produse alternative

249,99 Lei 384,99 Lei (35%)

ColumbiaTRIPLE CANYON PANT

239,99 Lei 399,99 Lei (40%)

ColumbiaPASSO ALTO II PANT

Descriere

Klimatex CLIFF

Pantaloni outdoor rezistenți și durabili de bărbați Klimatex CLIFF, confortabili și elastici. Sunt mai ușori decât pantalonii de bumbac, se usucă rapid și sunt mai rezistenți la intemperii. Mai mult de atât sunt și impermeabili. Nu se vor uda foarte ușor în condiții ploioase pentru că absorb un minim de apă care de altfel se evaporă rapid. Model original cu genunchi anatomici și croială confortabilă, mai lungă în zona cracului pentru mai multă libertate de mișcare. Dispune de 4 buzunare cu fermoar -2 laterale și 2 la spate (acestea fiind acoperite cu protecție). CLIFF se închid cu fermoar și sunt prevăzuți în talie cu capsă. Cureaua este inclusă în pachet, parțial ascunsă în interiorul taliei. Produs excelent, perfect pentru turism (inclusiv montan), drumeții, călătorii, sport și inclusiv pentru purtare zilnică.
  • ușori, elastici și rezistenți
  • materialul nu conține membrană, evacuează transpirația și se usucă rapid
  • genunchi cu formă anatomică și croială confortabilă
  • închidere cu fermoar şi capse în talie
  • curea integrată inclusă în pachet

Specificaţii

Cod producător CLIFF-900
Material 91% poliamidă, 9% elastan
Buzunare exterioare 4 (2x laterale, 2x la spate acoperite)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

129,99 Lei 149,99 Lei (13%)

CrossroadDROPY

29,99 Lei

KlimatexITTO

229,99 Lei 339,99 Lei (32%)

KlimatexDITRIK

149,99 Lei 214,99 Lei (30%)

KlimatexARNE

89,99 Lei 179,99 Lei (50%)

KlimatexCABER1