MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Klimatex BRIAN

Tricou termo funcțional băieți (1310002690)

Descriere

Klimatex BRIAN

Tricou de băieți Klimatex BRIAN cu mâneci lungi în design modern și cu manoperă seamless. Tehnologia fără cusături (seamless) minimalizează numărul de cusături și elimină posibilitatea de iritare a pielii. Motivul este brodat cu ajutorul utilajului special. Materialul elastic suplimentar de lux, cu un conținut ridicat de polipropilena pentru microclimat optim și temperatura pielii. Fibra de polipropilenă este ușoară, are proprietăți excelente de izolare termică, evacuează transpirația și menține pielea uscata si fără miros neplăcut, își păstrează culoarea și previne reproducerea bacteriilor. Asigură evacuare maximă a transpirații și uscare rapidă. Materialul este ideal pentru activitățile fizice exigente, ajută la menținerea optimă a temperaturii pielii, eliminând fluctuațiile de temperatură în timp de schimbare a fazei (de exemplu: faza activă de schi și apoi o fază mai pasivă). Previne răceala și supra încălzirea. O gamă largă de utilizare într-o varietate de activități sportive și de agrement. Ideal ca lenjerie de corp pentru sporturi de iarnă și drumeții în vreme rece. Ideal pentru antrenament de fotbal, tabere de vară ca o protecție împotriva radiațiilor UV. Produsul este foarte ușor și compact. Același model este oferit în design AlLISE pentru fete. Tricou BRIAN arată perfect cu completul de pantaloni BRIAN.

  • față cu structură fără cusături
  • motiv brodat
  • conținut ridicat de polipropilenă pentru funcționalitate maximă
  • evacuează rapid transpirația, lasă pielea uscată
  • menține temperatura optimă a pielii - adecvat pentru utilizarea pe tot parcursul anului
  • produs ultra ușor pentru o gamă largă de utilizare - de la tabere de vară pentru copii, până la schi de iarnă
  • O gamă largă de utilizare într-o varietate de activități sportive și de agrement - adecvat pentru sporturi de iarnă și drumeții în vreme rece

Specificaţii

Numărul articolului 1310002690
Cod producător BRIAN-900
Material 70% poliester, 23% poliamidă, 7% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Klimatex BRIAN

Preţ: 36,99 Lei