Klimatex AVNER

Tricou ciclism bărbați (7611016876)

Descriere

Klimatex AVNER

Tricou de ciclism pentru băieți Klimatex AVNER cu fermoar scurt imprimeu realizat prin sublimare și patru buzunare la spate. Imprimeul prin sublimare nu modifică proprietățile funcționale ale acestui model, nu se simte la atingere, este durabil și nu se decolorează. Mânecile sunt produse cu cusături plate care nu irită pielea. Este confecționat din material cu uscare rapidă, funcțional și respirabil, care este plăcut la atingere. Este un tricou sport adecvat și pentru zilele fierbinți de vară. Fermoarul este întărit la gât pe interior și dispune de protecție în partea de sus (previne frecare cu bărbia). Acest tricou dispune de elemente reflectorizante care îmbunătățesc siguranța d-voastră pe șosea.

  • material cu uscare rapidă, funcțional, respirabil și plăcut la atingere
  • imprimeu prin sublimare
  • fermoar scurt acoperit, dotat cu protecție la bărbie care previne rănirea bărbiei
  • cusături plate
  • buzunar cu trei compartimente la spate pentru lucruri mărunte + un buzunar cu fermoar
  • bandă de silicon în partea de jos care fixează tricoul pe corp
  • imprimeuri reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 7611016876
Cod producător AVNER-805/900
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

189,99 Lei(21%) 149,99 Lei

KlimatexARYEH

424,99 Lei(48%) 219,99 Lei

MalojaELI M.

254,99 Lei(13%) de la 219,99 Lei

HeadMEN JERSEY TEAM

254,99 Lei(29%) 179,99 Lei

KlimatexANIS