Klimatex ALFI

Set lenjerie termică pentru juniori (1269000036)

Descriere

Klimatex ALFI

Set lenjerie funcțională pentru juniori Klimatex ALFI, confecționate din material microfleece. Microfleece garantează izolație termică foarte bună și greutate redusă. Acest material este foarte ușor, respirabil, se usucă rapid și este plăcut la atingere. Datorită structurii speciale transpirația eliberată de corp este evacuată mai rapid decât la alte materiale fleece. Această lenjerie sport este adecvată pentru diferite activități sport de iarnă. Puloverul se poate purta și ca al doilea strat primăvara sau toamna, la diferite activități zilnice sau de timp liber.
  • material călduros microfleece
  • elimină rapid transpirația și se întreține ușor
  • cusături plate
  • bluză - design cu fermoar scurt și guler pe gât, manșete la mâneci
  • pantaloni - talie cu elastic, partea din spate înălțată, manșete în partea de jos
  • adecvată pentru diferite activități sport de iarnă

Specificaţii

Numărul articolului 1269000036
Cod producător ALFI-512
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

45,99 Lei(32%) 30,99 Lei

NordicaFREESKI BASIC BOY

129,99 Lei(42%) 74,99 Lei

KlimatexANTEL

169,99 Lei(72%) 45,99 Lei

KlimatexDOTS

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

KlimatexFLOKI

12,99 Lei(23%) 9,99 Lei

VoxxKOSTÍK 2 PACK