Kappa CALAILA

Pantaloni sport bărbați (303YGP0)

Produse alternative

294,99 Lei(22%) 229,99 Lei

adidasWORLD WORKOUT PANT CLIMAWARM

309,99 Lei(32%) 209,99 Lei

Under ArmourTHE CGI PANT

239,99 Lei(31%) 164,99 Lei

adidasMEN TRAINING PANT

269,99 Lei(25%) 199,99 Lei

adidasTEAM ISSUE FLEECE PANT

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

adidasWO PANT PRIME

Descriere

Kappa CALAILA

Pantaloni sport de trening Kappa CALAILA din colecția Active Kappa Training. Dotați cu buzunare laterale, talie cu tiv elastic și șnur pentru ajustare și partea de jos cu manșete și fermoar scurt. Adecvați pentru activități sportive dar și pentru activități de timp liber.
  • terminații cu fermoar scurt
  • material rezistent
  • croială mai îngustă

Specificaţii

Cod producător 303YGP0
Material 100% poliester
Colecţii Kappa AKT

Colecţii

Kappa AKT

The Word is a gym AKT – Active Kappa Training este o colecție ideală pentru antrenament, dar și pentru timpul liber. Această colecție este ideală pentru persoanele active, care iubesc sportul și doresc să sublinieze sportivitatea lor.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Lorant Domo
18:36 29. 11. 2017
Evaluare:

multumit de acest pantalon

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.