Kama CĂCIULĂ CU BROȘĂ DE CERB BANFF

Căciulă de iarnă damă (1451011837)

Descriere

Kama CĂCIULĂ CU BROȘĂ DE CERB BANFF

Prin colaborarea a două branduri cehești KAMA și DEERS a fost realizată noua colecție limitată de căciuli cu decorațiuni în formă de cerb. Prin această unire originală a fost conceput acest accesoriu modern, foarte elastic, care este tot odată funcțional. Designul de culoare roșie prevăzut cu motiv frumos și completat de cerbul bicolor Branff împreună cu nuanța broșei se potrivesc foarte bine cu ciucurele din blană artificială. Firele, din care căciula este concepută sunt realizate din material natural pur, căptușeala din interior este din fleece moale și confortabil. Această căciulă este furnizată împreună cu pietre valoroase adăugate pentru înlocuire în caz de deteriorare sau cădere. O vei primi împreună în ambalaj cadou, împreună cu bijuterie.
  • croială confortabilă
  • bandă din material fin fleece Tecnopile® în interior
  • ciucure detașabil din blană artificială
  • broșă detașabilă de brand Deers cu Swarovski elements
  • pietre Swarovski elements de schimb
  • manoperă de calitate
  • livrată în cutie cadou
  • produs fabricat în Republica Cehă

Specificaţii

Cod producător AD110104
Material lână Merinos 100%
Tehnologie Lână merino, TECNOPILE®

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

TECNOPILE®

TECNOPILE® PONTETORTO fleece este un produs al renumitului producător italian. Producția excelează prin cea mai bună calitate, ceea ce înseamnă un nivel ridicat de calitate al produselor finale. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

419,99 Lei(13%) 364,99 Lei

R-JETTOP FASHION EXCLUSIVE

399,99 Lei(8%) 364,99 Lei

R-JETTOP FASHION ALPINKA

399,99 Lei(8%) 364,99 Lei

R-JETTOP FASHION JACAR

399,99 Lei(26%) 294,99 Lei

R-JETTOP FASHION BASIC

69,99 Lei(28%) 49,99 Lei

LottoGIA